Wi-fi 6 as-a-service – en gennemført løsning fra ALSO & Huawei

ALSO har i samarbejde med Huawei designet en service, der giver dig mulighed for at tilbyde din kunde en skræddersyet Wi-Fi 6 løsning. Mens Huawei finder den skarpste pris blandt deres store udvalg af løsninger, laver ALSO site-planning for din kunde. Som noget helt nyt tilbyder ALSO nu også, at lave site-survey hos din kunde, så vi sammen undgår fejlopsætninger og uforudsete forstyrrelser.

Kom i gang

Hvorfor Wi-Fi 6?

Introduktion til Wi-Fi 6

Wi-Fi 6 er den sjette generation af Wi-Fi standarden og introducerer banebrydende 5G teknologier, som blandt andet sikrer bedre båndbredde, og tillader fire gange så mange brugere samtidig som Wi-Fi 5!

At opgradere til Wi-Fi 6 kan være altændrende for en virksomheds performance, da netværksstandarden giver langt færre forstyrrelser fra IoT enheder. På den måde bliver virksomhedens vigtigste arbejdsredskaber som f.eks. PC’ere og Notebooks beskyttet, og vil deraf kunne levere bedre og hurtigere performance.

Huawei er eksperter med omfattende forståelse for de nøgle 5G teknologier som Wi-Fi 6 har introduceret. Huawei er en vigtig bidragyssder til Wi-Fi 6 med mange års erfaring, der kan hjælpe med at bygge gennemførte netværksløsninger uden huller, ventetid og roamingrelateret tab. Med et imponerende udvalg af iOt, bluetooth og Wi-Fi løsninger er Huawei en troværdig højrehånd for din og din kundes Wi-Fi 6 rejse.

Fordele med Wi-Fi 6

 • Højere båndbredde
  Wi-Fi 6 opnår fire gange højere netværksbåndbredde end Wi-Fi 5
 • Hurtigere hastighed
  WiFi 6 har en maximum datahastighed på 9.6 Gbps
 • Mindre overbelastning
  – takket være nye feautures som OFDMA og 1024-QM
 • Bedre batteritid
  – takket være den smarte ”vågnop” teknologi
 • Reduceret forsinkelse
  Den gnsn. netværksforsinkelse reduceres fra 30 til 20 millisekunder
 • Flere brugere samtidig
  Wi-Fi 6 kan hoste fire gange så mange brugere samtidig som Wi-Fi 5

Kom i gang med Wi-Fi 6

ALSO hjælper dig med at udvide din forretning

 • Få hjælp til grundig Site Planning og konfiguration
 • Site-survey-as-a-service – vi laver en site-analyse hos din kunde
 • I en dialog med Huawei, sikrer vi både dig og din kunde den bedste pris
 • Har du ikke selv teknikere til at installere? ALSO har samarbejdspartnere som pålideligt og professionelt hjælper med det hele
 • Én samlet løsning, der hjælper dig med at give den bedste service til din kunde, og samtidig frigive din dyrebare tid til andre opgaver

Kontakt ALSOs solutions afdeling eller vores Senior Solutions Specialist direkte og kom igang med at udvide din forretning med Wi-fi 6 planning og løsninger. Vi hjælper både i forbindelse med konkrete kundesager, og guider dig også generelt omkring wi-Fi 6 – uanset dit erfaringsniveau.

Book et møde eller hør mere

Senior Solutions Specialist

nikolaj.brink@also.com +45 2999 5533

Kontakt

Generér salgsleads og bliv skarp på løsningernes vigtigste USP’er

Vi har udarbejdet al det materiale, du skal bruge for at markedsføre og sælge løsningerne til dine kunder. Bliv skarp på de vigtigste salgsbudskaber, og få øjeblikkelig adgang til nyhedsbreve, kreativer og SoMe tekster – klar til at tage i brug med det samme. Download salgs- og marketingkittet nedenfor.

hent salgskit hent marketingkit